İzmir Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: Alanı ile ilgili yurt içi ve yurt dışındaki yenilik ve gelişmeleri takip eden; üniversiteler,sanayi ve ilgili kamu kuruluşları ile işbirliği içinde çalışan,daha çok özel eğitime gereksinim duyan bireylere daha donanımlı ve daha uygun ortamlarda iş becerisi ve sosyal beceriler kazandırmaya yönelik hizmet veren devlet güvencesinde korumalı işyerlerine dönüşerek öncü,yenilikçi ve model bir kurum olmak.

Misyon: İlköğretim çağını geçmiş, herhangi bir eğitim kurumunu bitirmiş,ayrılmış ya da hiç eğitim almamış orta ve hafif düzeyde zihinsel öğrenme yetersizliği olan bireylere ilgi ve yetenekleri doğrultusunda istihdama yönelik iş eğitimi yoluyla el becerisi kazandırarak;sosyal kültürel sportif ve akademik çalışmalarla destekleyerek bağımsız yaşama,özgüven kazanma ve aileleri ile birlikte topluma sağlıklı ve üretken katılımlarını sağlamak

Başarılar:

Saatler: 09:30-14:30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: İlimizin değişik bölgelerinde öğrencilerimiz alan servisler her gün 09:40´da okula öğrencilerimizi bırakır ve 15:00 da okuldan alarak evlerine teslim eder.
Sportif Etkinlikler: Okulda oluşturulmuş spor takımları mevcuttur. Ayrıca bireysel sporlarla ilgilenen öğrencilerimiz vardır.
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -

Telefon - 0232 363 03 63

WEB - https://izmirium.meb.k12.tr

Adres - Zübeyde Hanım Mah. 7447/11 Sk. No 10 Karşıyaka / İZMİR

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Zübeyde Hanım Mah. 7447/11 Sk. No:10 Karşıyaka/İZMİR

Adres - Zübeyde Hanım Mah. 7447/11 Sk. No 10 Karşıyaka / İZMİR

Ulaşım 136 (K.Yaka) - 240 (Gümrük) - 430 (Yakakent) - 545 (Halkapınar) - 741 (K.Yaka) - 847 (K.Yaka) Numaralı Otobüs Hatları ile Karşıyaka metro istasyonundan kalkan Örnekköy ve Yeni Girne Dolmuşları vasıtasıyla okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 17, İlçe merkezine 5 km.