Okullarda Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi Öğretmen Semineri Yapıldı.

Okullarda Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi Öğretmen Semineri Yapıldı.

Hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme çalışmaları kapsamında  öğretmenlere yönelik bilgilendirme semineri okulumuz Hemşireleri Özlem Yeşiltepe ve Devrim Doğruyol tarafından tamamlandı. Seminer çalışmasını düzenleyen değerli hemşirelerimize ve seminere katılan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

06.09.2021 395

Hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme çalışmaları kapsamında  öğretmenlere yönelik bilgilendirme semineri okulumuz Hemşireleri Özlem ve Devrim tarafından tamamlandı. Seminer çalışmasını düzenleyen değerli hemşirelerimize ve seminere katılan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

"Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu" yaptığımız hazırlıklarda yol gösterici ana kaynaklarımızdan biridir. Kılavuzumuz, yeni dönemde eğitim kurumlarımıza rehberlik edecek ve kurumların hijyen ve enfeksiyon hususlarında kurumsal sorumluluklarını yerine getirmeleri konusunda onlara yol gösterecektir. Hazırladığımız kılavuzla, eğitim kurumlarımızda ve sunulan eğitim hizmetlerinde standart kazanabilmesi için, ülkemizin kalite kontrol alanında marka kuruluşu olan Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile iş birliği yaparak sürecin şeffaf bir şekilde yönetilmesi hedefleniyor.